Reglement/Voorwaarden

PROEFLES Vrijblijvend kan één proefles worden gevolgd.
INSCHRIJVING Inschrijving vindt plaats door invullen en ondertekenen van het inschrijfformulier. Bij eerste inschrijving is men inschrijfgeld van €10,= verschuldigd. Onder de 18 jaar dient ondertekening door ouder of voogd te geschieden.
OPZEGGING Tussentijdse opzegging ALLEEN SCHRIFTELIJK mogelijk via opzegformulier (zie www.cadt.nl/indigojazz/opzegformulier). Vóór 1 december, 1 januari of 1 april, om te voorkomen dat de daaropvolgende termijn betaald moet worden. Opzegging binnen een lopende termijn betekent dat betreffend termijn in zijn geheel voldaan moet worden. Restitutie van lesgeld is niet mogelijk.
LESGELD Betaling vindt plaats in drie termijnen (sept. t/m dec. –  jan. t/m maart. –  april t/m juni-juli) alleen per automatische incasso. Het seizoen omvat 10 maanden. (Zie het lesrooster voor de maandbedragen) Er wordt uitgegaan van 33 lessen per seizoen.Bij niet tijdige betaling en/of storno worden administratiekosten berekend, en de betalingsverplichting/incasso wordt overgedragen aan een incasso-bureau. De hieraan verbonden extra kosten zijn voor rekening van contractant.
KORTING 5% als vóór 30 oktober voor het hele seizoen wordt betaald. familiekorting (5% op termijnbedrag) voor familieleden woonachtig op hetzelfde adres INDIGO+ korting van 25% op 1 extra les alléén als je ook de combinatieles (techniek/repertoire) volgt.
VAKANTIES
herfstvakantie: 16 okt t/m 24 okt 2021
kerstvakantie: 25 dec 2021 t/m 9 jan 2022
krokus- voorjaarsvakantie: 26 feb t/m 6 mrt. 2022
2de paasdag: 5 apr 2022
meivakantie: 30 apr. t/m 8 mei 2022
2de pinksterdag: 24 mei 2022
zomerstop: v.a. schoolvoorstelling
hemelvaartweekend: 13 en 14 mei 2022
AANSPRAKELIJK Indigo Jazz is niet aansprakelijk voor beschadiging of vermissing van persoonlijke eigendommen. Tevens is zij niet aansprakelijk voor enige vorm van lichamelijk letsel door deelnemers, opgelopen binnen of buiten de lestijden en/of andere dansactiviteiten.
KLEDING Kleding, schoenen en haar zijn belangrijke zaken bij dansen. Kleding moet voldoende warmte bieden aan de spieren en mag niet belemmerend werken. Draag echter niet te wijde T-shirts en broeken. De docent moet alle bewegingen goed kunnen zien. Pas op met het dragen van sieraden. Ze kunnen jou of een ander verwonden. Schoenen met stroeve zolen belasten onnodig knieën en enkels. Schaf dansschoenen aan. De schoolkleur voor schoenen is zwart. Bij balletspeciaalzaken, en sommige sportzaken, wordt kleding en schoentjes verkocht. Balletspeciaalzaak ‘Attitude’ in Bunschoten (Veenestraat 16-18; 033-2986635 ) geeft Indigo Jazz leden 10% korting.
HAAR Zorg dat het haar niet in je ogen valt met dansen.