Docenten Indigo Jazz seizoen 2020-2021

Wincky Hoedt

(INDIGO+, TS,  JKC+)
Wincky HoedtWincky heeft dansschool Indigo Jazz opgericht met Edith Kragten in 1996. Wincky geeft alle techniek-lessen, het hoogste niveau jazz-lessen en jazzlessen volwassenen en INDIGO+ (techniek en repertoire)

Wincky noemt zich streng maar rechtvaardig, en streeft ernaar om zijn leerlingen de beste dansbasis te bieden. Hij haalt zijn inspiratie vooral uit een stad als New York, waar hij zelf studeerde met een beurs aan het befaamde Dance Theatre of Harlem. Zijn visie op dans, het dansvak, choreografie en dansonderwijs is sterk beïnvloed door zijn tijd in Amerika. Promo Wincky Hoedt.

 

Manon Jonker

(JKA/JKB, JA, Female, Demo Team/Evolution, Floorwork Contemporary)

Manon Manon is afgestudeerd aan de Utrechtse Dansacademie. Zij beheerst diverse dansstijlen: streetdance, jazzdance, hiphop, modern en klassiek, Manon geeft de lessen JKA/JKB voor de allerjongsten, en start het seizoen 2021-2022 met Floorwork Contemporary. Verder begeleidt zij het demo team/Evolution samen met Luna.

 

 

 

Ruben v.d. Straten

(BR1/BR2)

Ruben v.d. Straten is een van onze talentvolle leerlingen breakdance. Hij heeft gedanst met o.a. Marten Leerkamp, Eserdjan (Little King) en Yari Ahne. Vol enthousiasme geeft hij dit seizoen de breakdance groep les op de vrijdag.