Docenten Indigo Jazz seizoen 2019-2020

Wincky Hoedt

(INDIGO+, INCLUSIEDANS, TS,  JKC, JKD)
Wincky HoedtWincky heeft dansschool Indigo Jazz opgericht met Edith Kragten in 1996. Wincky geeft alle techniek-lessen, het hoogste niveau jazz-lessen en jazzlessen volwassenen en INDIGO+ (techniek en repertoire)

Wincky noemt zich streng maar rechtvaardig, en streeft ernaar om zijn leerlingen de beste dansbasis te bieden. Hij haalt zijn inspiratie vooral uit een stad als New York, waar hij zelf studeerde met een beurs aan het befaamde Dance Theatre of Harlem. Zijn visie op dans, het dansvak, choreografie en dansonderwijs is sterk beïnvloed door zijn tijd in Amerika. Promo Wincky Hoedt.

Desiree van den Berg

(JKA, JKB, JB, JA)
Desiree van den BergDesiree is in 2012 afgestudeerd als dansdocent aan het Nova College. In 2015 studeert zij af als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Naast de lessen die zij geeft binnen de dansschool is zij ook verantwoordelijk voor de zogenaamde externe producties: Muziek op de Brink, Baarn on Stage, Alpe de Huzes benefiet etc. Daarnaast is zij de assistente van Wincky Hoedt. Desiree geeft les aan de allerjongsten, de jong volwassenen en de crews. Desiree heeft haar eigen stijl van modern jazz ontwikkeld.

 

 

 

 

 

 

 

Aristos Iatrou

(ST1, ST2, ST3)

Van origine een urban danser met veel invloeden uit de moderne/technische danswereld. Aristos heeft een sterke persoonlijkheid en weet hoe hij zijn talent kan gebruiken zowel op het podium als in de danszaal.Aristos zit in het 4e jaar van het AHK in Amsterdam (docentenopleiding) en geeft bij Indigo Jazz alle streetdance/hiphop-lessen.