Festival Dance XL/”Wat beweegt je?”

Amsterdam/Baarn mei 2011

De maand juni wordt dans- en muziekmaand in Baarn! Stichting Colors Amsterdam Dance Theater (CADT) de overkoepelende organisatie van dansschool Indigo Jazz/Baarn organiseert in samenwerking met de gemeente Baarn het festival Dance XL/”Wat Beweegt je?” Dance XL bestaat uit vier delen:

Zaterdag 4 juni 2011 (van 12.00 – 18.00u)

Locatie: De Boemerang, Plataanlaan 1, Baarn

Diverse dansworkshops met docenten die ook deelnemen aan de voorstelling op 24 juni in Theater De Speeldoos/Baarn. De dansworkshops zijn open voor iedere dansliefhebber, en kosten € 5,- per workshop. (betaling op locatie, niet vooraf reserveren mogelijk)

12.00 – 13.00u – Marten Leerkamp (Breakdance)

oud docent van dansschool Indigo Jazz met een opwindende breakdance stijl!

13.30 – 15.00u – Ubit Iskandar (Modern/ethnic)

Ubit maakt een spannende mix van moderne westerse dans in combinatie met Aziatische en Zuid Amerikaanse dansstijlen.

15.00 – 16.30u – Ezequiel Sanucci (Modern/tango)

Een bijzondere samensmelting van moderne dans en tango waar Ezequiel succesvol mee heeft opgetreden en prijzen gewonnen op dansfestivals in binnen- en buitenland

16.30 – 17.30u – Malita Pasanea (hiphop)

De swingende hiphop stijl van Malita die ook met het ROCvA meedanst in de voorstelling op 24 juni.

Leerlingen van het ROCvA doen op dit moment mee met het populaire “The Ultimate Dance Battle”.

Zaterdag 11 juni 2011 (v.a. 14.30u)

Locatie: centrum van Baarn (diverse locaties)

Zumba Flashmob/dansles in het centrum van Baarn, waar iedereen aan kan meedoen, ongeacht leeftijd en dansachtergrond.

Zaterdag 18 juni 2011 (16.00 -17.30u)

Locatie: Pekingtuin, Baarn

GRATIS optreden van Tamicos een latin band met vrolijke, zomerse muziek. Geniet van de opwindende klanken, en waag eens een dansje…..!!!!!

Vrijdag 24 juni 2011 (v.a. 20.00u)

Locatie: Theater De Speeldoos/Baarn

Presentatie: Fabienne de Vries (alleskunner op het gebied van dans, zang, presentatie en acteren in o.a.. TMF/Toute Fabienne, “Onderweg naar Morgen, “Wedden dat” “All you need is love”etc.. Is een oud leerling van Wincky Hoedt, directeur van Festival Dance XL)

Een bijzondere dansvoorstelling met een overzicht van diverse dansstijlen: jazzdans, moderne dans, tango, ethnic, werelddans, hiphop en streetdance.

Uitgevoerd door dansscholen uit Baarn: o.a. Indigo Jazz, Flexpoint, Vraja, Rasa en Sarita Keilman van Balletschool Marut Jorquera en Samadhi Dance Company, Opanka/Papoetsie werelddans.

Met gastoptredens van:

  • Ubit Iskandar (mix van moderne dans met Aziatische en Zuid Amerikaanse dansstijlen). Ubit maakt speciaal voor het festival een nieuwe choreografie.
  • Tango Danstheater/Ezequiel Sanucci (een bijzondere samensmelting van moderne dans met tango). Ezequiel heeft een modern- en jazzdansachtergrond, en het stuk dat hij laat zien is bekroond op festivals in binnen- en buitenland.
  • Nova College: mbo-dansopleiding uit Haarlem met een choreografie van 1 van de studenten.
  • ROCvA: mbo-dansopleiding van het ROC Amsterdam. Een choreografie bestaande uit 5 delen, allen gemaakt door de studenten zelf.

 

Kaarten kosten: € 7,50 per stuk ( + € 1,- reserveringskosten per ticket) Kaarten zijn vanaf 1 juni (v.a. 12.00u) beschikbaar. Via onderstaande link kunt u online kaarten bestellen. Veel plezier!!!

Festival Dance XL Baarn 24 juni 2011