Indigo Jazz

Algemene informatie:

email hidden; JavaScript is required (Wincky Hoedt)

tel.: 020-6627310 (Colors Amsterdam Dance Theater)

Locatie lessen Indigo Jazz:
KWS
Dalweg 11
Baarn

Indigo Jazz vanaf 1996

In 1996 een bescheiden begin gemaakt met 75 leerlingen en is jazzdance de enige discipline, die de amateur-dansschool aanbiedt. De lessen worden gegeven in de gymzaal van de Koningin Wilhelmina School aan de Dalweg 11 te Baarn. In de daaropvolgende jaren groeit de dansschool op eigen kracht en zonder subsidie uit tot een middelgrote school met ongeveer 200 leerlingen. De leeftijd van de leerlingen die de lessen volgen varieert van 5 tot 50 jaar. Van drie avonden is Indigo Jazz naar vijf avonden per week gegaan, aangevuld met de zaterdagen waar de speciale trainingen zijn gepland.

Klik hier voor meer informatie over Indigo Jazz:

De lessen bij Indigo Jazz worden zoveel mogelijk naar niveau, leeftijd, ambitie en tempo ingedeeld. De A niveaus zijn beginnersniveaus, B-niveau is voor beginners/intermediate, C-niveau is voor gevorderden.

Toelating tot selectiegroepen gebeurt op uitnodiging, op advies van docent en/of directie. Leerlingen waarvan wij denken dat zij zich verder kunnen ontwikkelen in een selectiegroep, die bereid zijn daarvoor extra te werken, en het leuk vinden om extra op te treden komen voor selectiegroepen in aanmerking.