Bestuur Stichting Colors Amsterdam Dance Theater

Vanaf september 2018 is Wincky Hoedt bestuurslid/voorzitter van Stichting Colors Amsterdam Dance Theater.

Twee voormalige bestuursleden vormen nu de Raad van Advies:

Michiel Bollinger – Raad van Advies

Michiel BollingerMichiel Bollinger(1957) Zelfstandig theatermaker, producent en tekstschrijver te Amsterdam.

Hij was lid van de muziektheatergroep De Softies (1977-1983), o.a. in het grootschalige toneelstuk Amicitia 83, mede-organisator van het festival Mannen, Nietwaar? in de Melkweg (1980), maakte programma’s over de dichters Jacob Israël de Haan in 1983, Willem de Mérode in 1987 en regisseerde o.a. Verkeerde Verhalen (Vertelfestival, 1992). Als acteur was hij ondermeer te zien bij toneelgroep Fact in Toen de lach op hun lippen bestierf (1993) van James Purdy.

Hij schreef artikelen, recensies en fictie in o.a. Homologie, Alligator, Notes, Theatermaker en Gay News. Ook leverde hij libretto’s voor vele muziek- en danstheatervoorstellingen, bijvoorbeeld Tragicomedie van Don Cristobal en Dona Rosita (1986 en 1999), de decadente dansopera A Taste of Glamour (1997) van choreograaf Joaquim Sabaté, het jongerenspektakel AnderZ (1999), de ode aan het mannenlichaam Poeff (2001) en het locatieproject in de oude NDSM-werf House of Fear (2003) met de choreograaf Wincky Hoedt van Colors Amsterdam Dance Theater.

Annette Schol – Raad van Advies

Directeur Bibliotheek Kampen. Opleiding o.a. : Universiteit van Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam en de Radboud Universiteit van Nijmegen. Annette is een bekwaam bestuurder, en heeft een groet interesse in kunst en cultuur