Stichting CADT kent drie onderdelen:

EDUCATIE
(gericht op jeugd en jongeren)
Speciale aandacht voor dansschool Indigo Jazz in Baarn, opgericht in 1996 door Wincky Hoedt en Edith Kragten, en opgenomen in het educatieve programma van de stichting. Er is de mogelijkheid om de showgroep en selectiegroep van betreffende school in te huren voor allerlei manifestaties. Beide dansgroepen beschikken over een uitgebreid dansrepertoire en zijn in staat om programma’s op maat te leveren, afhankelijk van de wensen van de klant (beeldmateriaal is beschikbaar op dvd). Verder een uitgebreid aanbod voor het CKV-vak voor middelbare scholieren, en projecten voor de naschoolse opvang.

THEATER
(initiatie, productie en uitvoering)
Op deze pagina’s kunt u lezen over de professionele danstheaterproducties van Wincky Hoedt en Michiel Bollinger, de makers, dansers, foto’s en teksten van voorstellingen van Stichting CADT.

CONSULTANCY
(advies en begeleiding)
Wincky Hoedt, de oprichter van Stichting CADT, is als adviseur, choreograaf, theatermaker en docent beschikbaar. Door zijn brede ervaring is hij in staat om te adviseren op het gebied van de ontwikkeling van een theaterproductie (vanaf initiatie tot uitvoering), het ontwikkelen van educatieve projecten (lesbrieven, benadering jeugd en jongeren, directe en indirecte participatie) en het coachen en begeleiden van leerlingen die van plan zijn om een beroepsopleiding binnen de dans te volgen.