Bestuur Stichting Colors Amsterdam Dance Theater

Ruud Hiel – Voorzitter bestuur CADT

Ruud HielRuud HielRuud Hiel (1958) is designer en partner bij reclamebureau KopArt voor creatieve corporate- en marketingcommunicatie in Amstelveen (sinds 2003). Hij heeft gestudeerd aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg en was jarenlang actief als beeldend kunstenaar, met verschillende tentoonstellingen, publicaties en presentaties in het hele land. Hij werkte o.a. bij Fokus Wonen en Stichting Colchis. Zijn vervolgopleiding volgde hij bij KreftAdvies Opleidingen (2003-2004) in communicatie, grafimedia en webdesign. Ruud is verantwoordelijk voor het uiterlijk van de huisstijl en website van Stichting Colors: www.cadt.nl.

Michiel Bollinger – Secretaris bestuur CADT

Michiel BollingerMichiel Bollinger(1957) Zelfstandig theatermaker, producent en tekstschrijver te Amsterdam.

Hij was lid van de muziektheatergroep De Softies (1977-1983), o.a. in het grootschalige toneelstuk Amicitia 83, mede-organisator van het festival Mannen, Nietwaar? in de Melkweg (1980), maakte programma’s over de dichters Jacob Israël de Haan in 1983, Willem de Mérode in 1987 en regisseerde o.a. Verkeerde Verhalen (Vertelfestival, 1992). Als acteur was hij ondermeer te zien bij toneelgroep Fact in Toen de lach op hun lippen bestierf (1993) van James Purdy.

Hij schreef artikelen, recensies en fictie in o.a. Homologie, Alligator, Notes, Theatermaker en Gay News. Ook leverde hij libretto’s voor vele muziek- en danstheatervoorstellingen, bijvoorbeeld Tragicomedie van Don Cristobal en Dona Rosita (1986 en 1999), de decadente dansopera A Taste of Glamour (1997) van choreograaf Joaquim Sabaté, het jongerenspektakel AnderZ (1999), de ode aan het mannenlichaam Poeff (2001) en het locatieproject in de oude NDSM-werf House of Fear (2003) met de choreograaf Wincky Hoedt van Colors Amsterdam Dance Theater.

– penningmeester bestuur CADT

(positie op dit moment vacant)