Docenten Indigo Jazz seizoen 2014-2015

Wincky Hoedt

(TI, TA, TB, TS,  JKC, JKD)
Wincky HoedtWincky heeft dansschool Indigo Jazz opgericht met Edith Kragten in 1996. Wincky geeft alle techniek-lessen, het hoogste niveau jazz-lessen en de selectiegroeptraining (crews).

Wincky noemt zich streng maar rechtvaardig, en streeft ernaar om zijn leerlingen de beste dansbasis te bieden. Hij haalt zijn inspiratie vooral uit een stad als New York, waar hij zelf studeerde met een beurs aan het befaamde Dance Theatre of Harlem. Zijn visie op dans, het dansvak, choreografie en dansonderwijs is sterk beïnvloed door zijn tijd in Amerika. Promo Wincky Hoedt.

Desiree van den Berg

(JKA, JKB, JB, INC, INF, INS, JA)
Desiree van den BergDesiree is in 2012 afgestudeerd als dansdocent aan het Nova College. In 2015 studeert zij af als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Naast de lessen die zij geeft binnen de dansschool is zij ook verantwoordelijk voor de zogenaamde externe producties: Muziek op de Brink, Baarn on Stage, Alpe de Huzes benefiet etc. Daarnaast is zij de assistente van Wincky Hoedt. Desiree geeft les aan de allerjongsten, de jong volwassenen en de crews. Desiree heeft haar eigen stijl van modern jazz ontwikkeld.

Amel Tanis

(ST1, ST2, ST3, INC, INF, INS)
Amel TanisAmel heeft jarenlang in de showgroep van Indigo Jazz gedanst. Haar bijzondere dansstijl zal zij dit seizoen gebruiken in de streetdance/hiphop lessen en bij de repertoire lessen van de verschillende crews. Amel is artistiek, creatief en weet altijd een bijzondere draai aan haar lessen en choreografieën te geven.

Yari Ahne

(BR-i, BR1, BR2)
Yari AhneYari is 26 jaar oud en breakdanced zelf al 15 jaar. Hij is opgegroeid letterlijk boven een dansschool omdat zijn moeder 32 jaar een dansschool heeft gerund. Hij geeft al 8 jaar les aan kids van jong tot oud. Daarnaast heeft hij een heleboel optredens gedaan en doet mee aan wedstrijden door Nederland en Europa. Oftewel breakdance is zijn grootste passie in het leven en wil dit ook graag overbrengen aan de volgende generatie breakdancers. De basis van zijn lesgeven komt voort uit de liefde voor de dans en geeft hierdoor op een leuke en speelse wijze les. Daarnaast let hij vooral op persoonlijke begeleiding. Je bent nooit te oud om te leren dansen.